Massages

Je voelt je gespannen en gestresst en je hebt even een momentje voor jezelf nodig. Bij een massage denk je vaak als eerst aan een extra luxe, een kadootje voor jezelf. Maar buiten dat het ontspannen en een heerlijk momentje voor jezelf is, is het ook nog eens heel goed voor je! Een massage is namelijk goed voor lichaam en geest en dat heeft een aantal redenen.

 

Doordat je lichaam onverdeelde aandacht krijgt en de rust waarin zich dit plaatsvindt, maakt dat je weer even helemaal tot je zelf kan komen zodat je lichaam zich kan herstellen. Want er wordt ruimte gemaakt voor wat er is, in stilte. Even niet te hoeven geven, maar alleen te ontvangen. Ook wordt er tijdens een massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd, die ervoor zorgen dat stress verminderd en je geluksgevoel verhogen. Na een massage zijn de spieren goed doorbloed waardoor ze weer soepel en ontspannen aanvoelen.

 

De bloedcirculatie is van groot belang in ons lichaam. Via het bloed worden namelijk de voedingsstoffen naar de cellen vervoerd en afvalstoffen afgevoerd. Door het lichaam te masseren worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en voedingstoffen beter opgenomen. Ook gaan organen beter functioneren. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam, door een massage gaat deze er beter uitzien, simpelweg omdat de conditie hiervan verbeterd.

 

De voordelen van een massage op een rijtje:

- Verminderd stress

- Het is gezond

- Verhoogt je weerstand

- Geeft nieuwe energie

- Werkt preventief

- Stimuleert het gelukshormoon

- Stimuleert de doorbloeding

- Verbeterd balans tussen lichaam en geest

- Laat je weer tot jezelf komen

- Ontspant de spieren

- Tijd voor jezelf

 

Wanneer je voor een massage komt, is de salon aangenaam warm en kom je direct in een heerlijke en ontspannen sfeer terecht! 

 

Tijdens de massage maak ik gebruik van een massage olie verwarmer, waardoor de massage olie een aangename temperatuur heeft.

Geniet van één van de ontspannende massages.

 

Massages

Gezichtsmassage 20 minuten € 20,00

Een gezichtsmassage werkt ontspannend, stimuleert de bloedsomloop en verbetert uw gezondheid. Plus: het zorgt ervoor dat u met een gezonde gloed de salon verlaat. Heeft u klachten zoals hoofdpijn en stress is een gezichtsmassage zeker aan te raden!

 

Ontspannende Voetreflexmassage inclusief voetenbad met magnesium, 75 minuten € 47,50

Voetreflexmassage bij slaapklachten inclusief voetenbad met magnesium, 75 minuten € 47,50

Tijdens een ontspannende voetreflexmassage worden de punten en zones op de voet gemasseerd die in verbinding staan met bepaalde lichaamsdelen en organen. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Voetreflexmassage is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest één geheel zijn. Lichamelijke klachten kunnen ontstaan door emoties en stress, maar andersom kunnen emoties en stress ook het gevolg zijn van lichamelijke klachten.

 

Metamorfosemassage inclusief voetenbad met magnesium, 75 minuten € 47,50

Metamorfosemassage is een zachte behandeling die bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd.

Door dit reflexgebied te behandelen kunnen blokkades herkend en losgelaten worden.

Deze massage heeft een diepgaand ontspannend effect. De energie gaat beter stromen en (nog niet verwerkte) emoties kunnen worden losgelaten. Het leidt tot bewustwording en zorgt voor evenwicht in lichaam en geest.

Metamorfosemassage is geschikt voor iedereen, baby’s, kinderen en volwassenen en kan altijd en overal worden toegepast.

Bijvoorbeeld bij spanningen, ADHD, concentratieproblemen, slaapproblemen, autisme, hormonale klachten, het verwerken van trauma's en rouwverwerking en in het laatste levensstadium.

Ook als iemand geen klachten heeft is de Metamorfosemassage een heerlijke ontspannende massage om te ondergaan.

Magnesiumpakking

Magnesiumpakking, 60 minuten € 55,00

Infraroodstralingen dringen diep door in het lichaam en verwarmen het lichaam van binnenuit. De straling en de warmte verwijden de bloedvaten, openen de poriën en bevorderen daardoor de opname van magnesium via de huid. 

Bij een pakking wordt je hele lichaam met magnesium gel ingesmeerd. Vervolgens wordt je in folie gewikkeld en daarna wordt er een infrarood warmtedeken om je heen geslagen. De temperatuur van de deken wordt ingesteld op ± 42 graden en zo blijf je 40 minuten liggen. De poriën gaan langzaam open en de pakking trekt weldadig de huid in.

Na 40 minuten mag de infrarood deken eraf en wordt de magnesiumgel verwijderd met een warme doek.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om na de behandeling ruime hoeveelheden water te drinken.